Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2006

Προς τους εντιμότατους blogφίλους μου

" Ακουσον μεν πάταξον δε" λέγαν η λένε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να βαθύνοθμε την επικοινωνία μας. Ευχαριστώ για τα ποικίλα σχόλια. Είναι σε υψηλό επίπεδο. θα βαθύνουμε τον ημών διάλογο και θα εξηγήσω γιατί συνέκρινα τον εαυτό μου με τον Νασράλα. Οι 4 δίσκοι μου και οι συναυλίες μαζί με τον Πόλικερ είναι ιδεολογικοπολιτική μου παρέμβαση στο γίγνεσθαι της Μέσης Ανατολής. Βαυκαλίζομαι οτι έχω τη φόρμουλα. Τη δοκιμάζω και βλέπω με χαρά και έκπληξη ότι δουλεύει. Στο μυαλό μου όμως έχω λύσει το μεσανατολικό, εμπρός λοιπόν στην πραγμάτωση της λύσης. Έχω φίλους Αραβες όμως δεν έτυχε να βρώ κάποιον Παλαιστίνιο να΄χει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και να΄χει Ελληνική υπηκοότητα και να συνεργαστώ. Άλλωστε οι Άρααβες έχουν μια πλήρη και κλειστή κουλτούρα που χρειάζεται μαεστρία για να συνεργαστείς και να βγάλεις δημιουργικά κάτι το ελληνοαραβικό. Έγραψα ένα τραγούδι ¨Η Γάζα είναι Ελληνική¨, που δεν ξέρω άν θα μπει στο πρώτο cd αν και το τραγούδησα. Εγώ θέλω. Έχω το σκοπό μου. Όμως είναι και η εταιρία δίσκων εκεί που θα έχει ένα λόγο κι αυτή στο σύνολο του δίσκου. Υπάρχει ένα Matrix σ΄όλα αυτά και θα ήθελα λίγο την υπομονη σας και πιστεύω ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
Θα΄θελα πέρα από τον γόνιμο διάλογο αν μπορεί ο καθένας από σας να μπεί στα blogs των Αραβοπαλαιστινιοϊσραιλινών ιδίως των Παλαιστίνιων ρωτώντας κατ΄αρχας: γιατί αφού οι Παλαιστίνιοι είναι οι Φιλισταίοι δεν μαθαίνουν στα σχολεία την πριν του Κορανίου ιστορία του Έθνους τους? Ενας λαός δεν ξέρει την ιστορία του και είναι σκοτεινό και το μέλλον του. Το ότι οι Παλαιστίνιοι κατάγονται από την Κρήτη- ιστορικά και όχι βιοματικά είναι αποδεδειγμένο. Το΄χει πει δημόσια και ο Αραφάτ.
Το σατανικό μου σχέδιο ήταν να προλάβω, να ενισχύσω ή να δημιουργήσω εκείνο το αντανακλαστικό στην εθνική τους συνειδηση ώστε να μην υποταχθούνε ολοκληρωτικά στον παναραβικό φονταμενταλισμό όπως τώρα. Εγώ θα συνεχίσω ιδίως από τον Σεπτ΄ςμβριο που θα βγεί το πρώτο cd και ο Θεός βοηθός. Αλλάχ Αγκμπάρ ( αυτό το λέω εγώ με κατανόηση. Ας το φωνάζουν και οι Άραβες. Όμως από τη στιγμή που θα θελήσουν να μου το επιβάλουν επειδή θα με απαγάγουν, θα μου πάρουν την κεφάλα και θα τη δείχνουν στο Αλ Τζατζίρα, θα φτύσουν την ψυχή τους στη λάσπη).
Να σας πώ τελειώνοντας ότι την τρίτη μέρα του πολέμου μιλήσαμε με τον αστρολόγο και φίλο Κώστα Λεφάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε οτι: " ο πόλεμος θα τελειώσει 14 Αυγούστου, ότι δεν θα πέσουν βόμβες στο Τέλ-Αβίβ και ότι θα ξαναρχίσει τον Οκτώβρη με εισβολή των Αμερικάνων στο Ιράν.
Πριν από καιρό "χτύπησα" το όνομα Ρασούλη στο Ιντερνετ και βγήκαν εκατοντάδες σ΄΄ολο το φάσμα του Αραβικού κόσμου. Κι ένας ζωγράφος Ιρανός στη Νέα Υόρκη. Τους πρότεινα - χαριτολογώντας - να κάνομε ένα διεθνές συνέδριο πάντων των Ρασούληδων ανά τον κόσμο, ίδωμεν.
Υπενθυμίζω: Το όνομα Ρασούλη μας έμεινε από τους Αραβες που είχαν κατακτήσει και την Κρήτη πριν από 1000 χρόνια, αφού μιλάμε για πατρίδες με τόση συγκίνηση.
Για τον πλανήτη ρε γαμώτο!
Οι συναυλίες συνεχίζονται

6 σχόλια:

Ecumene είπε...

1.Σας απειλούν οι Αραβες
για τη μεταστροφή σας;..

Τί σατανικούς στίχους
ξεστομίσατε;

2.Είχε φερει η Σεμίνα
ενα Εβραιο τραγουδιστη και
είπε Καζαντζίδη..αυτος ειν ο
Πολικερ;

3.Για τους Κρητο-Φιλισταίους...

Kαι μετά ποιος θα χρηματοδοτήσει

τον αγώνα;... η Κρητη;...


4.Τον Οκτώβρη;..στο Ιραν...

λεω να το παίξω στοίχημα
σαν τον Ισραηλινό στρατηγό
που τζογάρισε τον πόλεμο
στο χρηματιστήριο.........

Ανώνυμος είπε...

Αξιος διάδοχος του Λιακόπουλου, μπάρμπα. Go on!

Μαύρος Γάτος είπε...

Μανώλη Προφήτη είσαι καλλιτέχνης γι'αυτο και δικαιούσαι το ακαταλόγιστο σε κάποια πράγματα, αλλά αν θέλεις να ορίσουμε τη λέξη φίλος, νομίζω είναι αυτός που θα σού πει ευθέως την γνώμη του όταν σε βλέπει να ξεφεύγεις και όχι αυτός που θα χειροκροτήσει τα λάθη σου.

oistros είπε...

Λυπηθείτε την Κρήτη φίλτατε. Έχει αρκετά προβλήματα με τους Άγγλους στα Μάλια. Και ο Ρουσσέτος δεν μου φαίνεται πρόθυμος να χρηματοδοτήσει κανένα αγώνα Παλαιστηνίων. Πάντως το "Η Γάζα είναι ελληνική" πολύ θα θελα να το ακούσω. Αν το συμπεριλάβουν οι "σοφοί" της δισκογραφικής εταιρίας θα έχουν μάλλον εμπεδώσει ότι ο ελληνικός Ιμπεριαλισμός πέθανε μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Α .. και να προσέχετε εκεί με τους Μοσαντόπληκτους. Τουλουμιάζουν πριν προλάβεις να εξηγήσεις τις αγαθές προθέσεις σου. (Οι μπλόκερς σου δίνουν συνήθως και μία δεύτερη ευκαιρία).

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΣΙΣΣΕΣ .ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους!

Μπορεί ο Δαρείος και ο Ξέρξης να έχουν πεθάνει, αλλά οι Πέρσες πάλι
γιά δω το έχουν βάλει!

Περσία ή Ιραν, στις Θερμοπύλες τους
περιμένουμε!

Και δεν θα περάσουν!