Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2007

Καλό χειμώνα

Γεια σας. Έλειψα πολύ καιρό γιατί πολλά έλαβαν χώρα και δέχτηκα αρκετή πίεση: α) τα σπάσαμε με το Γεχούδα Πόλικερ. Η συμπεριφορά του ίδιου και των μάνατζέρ του, υπήρξε στο φινάλε απαράδεκτη. Δεν πήγα στη Μέση Ανατολή για να κάνω καριέρα, ούτε να υπηρετώ την καριέρα κανενός. Αρνήθηκα να συμμετέχω στις μεγάλες συναυλίες, τις από κοινού, παρ΄ότι είχε γεμίσει το Ισραήλ με αφίσσες και διαφημίσεις με φωτογραφίες και των δύο. Η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ρώτησα αν μπορούσε η κόρη μου Ναταλί να πει ένα τραγούδι στη μεγάλη συναυλία της Καισάριας. Δεν το απαίτησα. Ρώτησα, μιας και θα παρευρίσκετο εκεί. Σοκαρίστηκα με την απάντηση που μου έδωσαν. Τη θεώρησα ρατσιστική εις βάρος της γυναικείας παρουσίας έν όψει μιας συναυλίας "θριάμβου των γκέι". Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι κι ούτε είχα με τον Γεχούδα και τους παρατρεχάμενους του που είναι γκέι. Αντελήφθην όμως μια μεθόδευση αποκλεισμού της γυναικείας παρουσίας εν γένει και μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια με εμπόδισαν να συναντηθώ με την Τζίπι Λίβνι, Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, για να συζητήσω προτάσεις για την ειρήνη και τη λύση στη Μέση Ανατολή. Η υπουργός δέχτηκε να με συναντήσει με την προϋπόθεση να είναι και ο Γεχούδα Πόλικερ. Αυτός αρνήθηκε, κάτι που με στεναχώρησε ιδιαίτερα. Κι άλλα πολλά, ώσπου το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Όμως εγώ άρχισα νέο κύκλο προσπαθειών για τη Μέση Ανατολή και θα προσπαθήσω να συναντήσω την υπουργό μόνος μου.
Μέσα στον Ιούλιο φιλοξένησα στην Κρήτη τον Παλαιστίνιο φίλο μου Νάδερ με τη γυναίκα του Ιέμ και το μικρό γυιό τους, Νάουρας. Έμειναν στο σπίτι του φίλου μου του Ρουσσέτου. Το καταφχαριστήθηκαν. Στη Δυτική όχθη δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα και οι περισσότεροι δεν μπορούν να βγούν ούτε προς το Ισραήλ, ούτε προς τη Γάζα. Μια επιστολή που έδωσα στην Παλαιστινιακή εφημερίδα "Αλ Κουντς" τελικά δεν εδημοσιεύθη, διότι ανάφερα την ανάγκη ενός ειρηνευτικού σώματος στην περιοχή από 20.000 Κρητικούς και προφανώς αντέδρασε η διεύθυνση της εφημερίδας. Ήτο μια πολιτική λογοκρισία. Μια ανελευθερία. Δεν μπορώ να υπογράφω τις γνώμες αλλωνών.
Οι απόψεις τους έχουν φέρει την περιοχή και τον πλανήτη στο χείλος του γκρεμού. Άρα έγινα τοστ και από τους δύο. Βέβαια ένας από τους στόχους μου ήταν -και είναι- να τους ενώσω εναντίον μου ώστε να αποδειχθεί ότι μπροστά σ΄έναν κοινό εχθρό ενώνονται. Πραγματικότης είναι ότι κουβαλούν μέσα στο κεφάλι τους τούβλα. Η στατικότητα και το ίδιον όφελος τους διέπει.
Ωστόσο δεν βρίσκονται όλα στο μηδέν. Στο Ισραήλ υπάρχει το CD "Χούμους Σάπιενς" και στη Δυτική Όχθη μπόλικο υλικό για την Κρήτη και φρόντισα γι΄αυτό.
β) Οι πυρκαγιές. Μια ολική καταστροφή. Λίγες μέρες πριν τις φωτιές είχα κάνει συναυλία στην Κρέσταινα. Είδα και θαύμασα για μια ακόμη φορά (και τελευταία) το μεγαλείο του τοπίου. Η καταστροφή συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Διότι είναι μέρος της πλανητικής κρίσης, του θερμοκηπίου, της έκλειψης πολιτισμού στην Ελλάδα και της έλλειψης εθνικού οράματος και παραγωγής εθνικής συνειδησης.
Μπέστε σκύλοι (σκυλάδικα).
Έμειναν στο φινάλε τ΄αποκαίδια κι απανθρακωμένα συναισθήματα. Τώρα το στάτους που του κάηκε ο κώλος περνά στην αντεπίθεση με τηλεμαραθώνιους κι άλλες μαλακίες να πάρει το πάνω χέρι.
Όμως η Ελλάδα δεν είναι όπως ήταν πριν τις φωτιές κι ούτε μπορεί να ξαναγίνει. Γι΄αυτό και τα κόμματα φιλολογούν ματαίως αφού το συμβάν τους ξεπέρασε. Κι εννοώ όλα τα κόμματα. Η αντίδραση δε της αντιπολίτευσης να φορτώσει το πρωτοφανές γεγονός στον Καραμανλή, υπήρξε άχαρη , ανόητη και άνανδρη. Αντί μέσα από το σόκ να οδηγηθούμε προς ένα νέο κώδικα αξιών και σχέσεων του εαυτού μας με τον εαυτό μας κι όλων εμάς με τη φύση, το μυστήριο της ύπαρξης από το οποίο πηγάζουν οι σκέψεις και οι δραστηριότητες, να γίνουμε πιο σοφοί, το ρίξανε στο υγρό πυρ και στα άσφαιρα πυρά.
Εν όψει τώρα των εκλογών, δέχομαι διαρκώς πίεση εκ μέρους φίλων και προσφιλών προσώπων να ενδώσω και να προσαρμοστώ στο δικό τους πολιτικοκομματικό σκεπτικό, κατηγορώντας με για συντηρητισμό (sic) κλπ, κλπ, κλπ. Με λυπεί το γεγονός. Όμως εγώ είμαι εγώ, έχω τις απόψεις μου αποκτημένες με πολύ κόπο για χρόνια κι ούτε αισθάνομαι βάρος στη συνείδηση για τις επιλογές μου ως στρατηγική και τακτικές. Τουναντίον, αισθάνομαι ελέυθερος με μια πληρότητα, που αυτοί δεν έχουν λόγω ανασφάλειας και μένους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να βγει ο Παπανδρέου (παρότι τον ψήφισα τότε) με εκπρόσωπο Τύπου τον ξάδερφο του Ακατανόμαστου, κι έχοντας κάνει πρόταση βουλευτοποίησης της Άννας Ραγκούση- Νταλάρα (sic!!) κι όλο το Λαλιωτιστάν, της μαινόμενης νομενκλατούρας, Πανταγιάδων και άλλων τινών.
Κάτι σκοτεινό και νοσηρό συμβαίνει και εκτός αυτού εγώ θα ξαναβρεθώ στην εξορία και δεν είναι λειτουργικό προς το παρόν,
σημείωση: καθώς βγήκε Δήμαρχος ο Φασούλας στον Πειραιά, διώξαν αμέσως την κόρη μου από το δημοτικό Ράδιοφωνο του Πειραιά με το αρχιψεύδος ότι είναι διπλοθεσίτισσα, τάχαμ δουλεύει και στη Λυρική Σκηνή που η Ναταλί ούτε απ΄έξω δεν έχει περάσει. Είναι τα γνωστά προγκρόμ των Νταλαροπανταζιστών εναντίον ανθρώπων που έχουν αξία και που απλώς η παρουσία τους κατατροπώνει την πλαστή θέση των μέσα στο γίγνεσθαι της κοινωνίας.
Αυτά προς το παρόν.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΝΟΥ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Συνέντευξη τύπου Τετάρτη 5/9/2007

Νάνος Βαλαωρίτη, ποιητής
Θα έχετε ακούσει για τις ανθρακο-πιστωτικές μονάδες που αγοράζουν χώρες με υψηλές εκπομπές από χώρες με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και αποτελούν ένα κεφάλαιο για το κόστος της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Διεθνώς υπάρχουν προγράμματα αναδάσωσης και ουδετεροποίησης σε εκπομπές. Πρόσφατα το Βατικανό συμμετέχει σε πρόγραμμα αναδάσωσης στην Ουγγαρία που λέγεται Climafa. Χρειάζεται να πληροφορήσουμε το κοινό για το τι γίνεται διεθνώς θετικά και για τα γνωστά αρνητικά, όπως σήμερα η άρνηση του Μπους να συμμετάσχει στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης, δηλώσεις στο διεθνές συνέδριο εμπορίου στην Αυστραλία. Πρέπει να γίνουμε πολύ πιο συγκεκριμένοι στο τι προσφέρουμε ως δράση, πληροφόρηση και σχεδιασμό γιατί οι γενικότητες είναι γνωστές. Η Ελλάδα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές έχει εξαπολύσει εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα που μας κάνει ακόμα μεγαλύτερους χρεώστες από πριν. Η κυβέρνηση που θα βγει από τις εκλογές πρέπει να αγοράσει σε μεγάλη κλίμακα εδάφη για αναδάσωση. Είναι ένα πρώτο βήμα. Να ανακόψει πάση θυσία τις πωλήσεις καμένης γης σε εκμεταλλευτές τουριστικής κι άλλης ανάπτυξης ως πρώτο μέτρο. Οι πιστώσεις που θα μας δοθούν να καταμεριστούν στους πληγέντες ώστε να γίνει δυνατή η αναδάσωση παραγωγικών καρποφόρων και άλλων δασικών ειδών. Για όλα αυτά χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας κρατικός οργανισμός οικολογίας και πράσινου, με την ενίσχυση των μη κυβερνητικών περιβαλλοντικών οργανώσεων και με τη δική μας πίεση. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσω για το κρίσιμο της κλιματικής αλλαγής, για την επιβίωσή μας στον πλανήτη. Αλλά το μεγάλο κοινό χρειάζεται συνεχή πληροφόρηση για να γίνει συνειδησιακά οικολογικό με ανακύκλωση, οικονομία εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και οικιακές συσκευές, αυτοκίνητα, αεροπορικά ταξίδια, νερό, όλα όσα εκπέμπουν πολύ διοξείδιο του άνθρακα. Τα συγκεκριμένα μέτρα μπορεί να λάβει ο καθένας και πρέπει να δημοσιοποιηθούν από όλους τους φορείς και εμάς. Εγώ ως ποιητής και συγγραφέας δεν είμαι ειδικός αλλά δεν θέλω να είμαι και ένας πομπός γενικοτήτων. Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε πρέπει να απομακρυνθεί όσο μπορεί από την ξύλινη των πολιτικών δηλώσεων. Ας προσγειωθούμε κυριολεκτικά και ας αναγνωρίσουμε ότι η μητέρα γη είναι βαθιά πληγωμένη και χρειάζεται τη βοήθεια μας. Είναι άχρηστο να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, όλοι φταίμε σε κάποιο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση. Ας φροντίσουμε να γίνει συλλογική συνείδηση από τα παιδιά του σχολείου ίσα με εμάς τους ώριμους ελπίζω, όχι μόνο κατ’ επίφαση. Και να φέρουμε αυτούς που απουσιάζουν περίεργα, τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών ανάμεσά μας, ώστε να συλλογιστούν, να γράψουν και να δραστηριοποιηθούν. Το περιοδικό που βγάζω με φίλους ποιητές, το επόμενο τεύχος της Νέας Συντέλειας θα έχει μεγάλο αφιέρωμα στο περιβάλλον και την οικολογία.
Η επικοινωνία που ανοίγει μεταξύ μας είναι πολύτιμη.

morfeas είπε...

Ανακάλυψα το blog σας όσο λείπατε. Περίμενα με αγωνία να ξαναγυρίσετε. Καλώς ήρθατε λοιπόν.

George είπε...

Σας γνωρίζω μέσα απο τα τραγούδια και τις συνεντεύξεις σας δεν γνώριζα οτι υπήρχε αυτό το μπλόγκ. Θα σας διαβάζω και εδώ πλέον.
Πάντως σαν ένα σχόλιο για το παρόν πόστ θα ήθελα να εκφράσω την αντίρρηση μου στον κάπως συγκρατημένο μηδενισμό που προβάλλεται για την πολιτική κατάσταση του τόπου. Μια θετική πρόταση ίσως θα ήταν προτιμότερη.

diastimata είπε...

Αλήθεια, Μανώλη, πώς μπλέκεται όλη αυτή η ιστορία;
Ο Ραγκούσης είναι ξάδελφος του Νταράλα, η γυναίκα του είναι φιλενάδα της Ρεπούση, αυτής που έγραψε το βιβλίο της Ιστορίας, για το συνωστισμό στη Σμύρνη, βιβλίο που ενέκρινε η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και η τωρινή (με την Γιαννάκου) δεν κατάφερε να καταργήσει!
Αντί της κατάργησης ήρθε η μη εκλογή και η καρατόμηση (της υπουργού).

Ανώνυμος είπε...

...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΡΕ ΦΙΛΕ ; ! ! ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 (ΠΕΝΤΕ) ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ;;; (...ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΣΟΥ΄ΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ;;)
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

Ο ΠΑΝΟΣ KI' O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Μανώλη,

απυευθύνομαί σου ως 'γράφοντα λέξεις΄. Όχι ως τον δημιουργό που θα εκτιμώ για πάντα.
Στα πλαίσια της εκτίμησης πρέπει αλήθειες να ανταλλάσονται μεταξύ δημιουργικών μυαλών.
Δεν έχω καταλάβει Μανώλη μου γιατι ετάχθης υπερ Ισραηλινών και άλλων λαών με τόσο πάθος ...
Δηλαδή, εδώ σε αυτή τη χώρα, ΟΛΑ μας τα προβλήματα τα πολιτειακά, πολιτισμικά και πολιτικά έχουν λυθεί ????
Μου θυμίζεις τους τηλεμαραθώνειους για το Τsunami που ξεπέρασαν επτά (7) φορές σε χρήμα τον έναν (1) Τηλεμαραθώνια για τα δικά μας τα πάτρια εδάφη. Άσε που έγινε κι εκείνο το σούργιελο με την ΧατζηΙωάννου απο το Μονακό ... !!!
Έ, είμαστε για γέλια Μανώλη Ρασούλη. Κι εσύ αγχώνεσαι για το Ισραήλ ... ή Μήπως και για τους Ισραηλινούς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ????
Και, εν πάσει περιπτώσει .... Γιατί;

Επανήλθες μετά απο τόση απουσία (σου έχω ξαναγράψει πως ήταν λάθος κίνηση το blog... κώδωνας κινδύνου) για να αναφερθείς με πρώτο και μακροσκελές σχόλιο στους Ισραηλινούς !!! . Δικαίωμά σου λέω αλλά, ΕΔΩ, πλην της κόρης σου και του Μαλάρα, τίποτε άλλο δεν σου γεμίζει την ηλεκτρονική σου πέννα να γράψεις για το έδαφος που θα φιλοξενήσει μας, όλους ;

Ξέρω πως δεν απαντάς σε σχόλια και θα σε παρακαλέσω, μην απαντήσεις στο δικό μου γιατί, κακή βόλτα θα αρχίσουμε και θα αναγκαστείς να το κάνεις και με άλλους.
Κοίτα το σχόλιό μου στο τελευταίο σου δημοσίευμα και, πιότερο, βάλε λίγη περισσότερη προσπάθεια για το μέρος που τρώς και πίνεις. Κι αν σε πόνεσαν παλαιά οι μικρόψυχοι, δείξε στους, που σε αγάπησαν ότι, ακόμη έχουν το λόγο απέναντι στον άνθρωπο Ρασούλη.
'Παπούτσι απο τον τόπο σου κι ας είναι και Sebago' λέγαμε πίσω στα '70ς'.

Πάντα καλά να 'σαι Μανώλη Ρασούλη του '45,
ρακί, κουκί, μυζήθρα κι' άγιος ο Θεός ...

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο σε εσένα Μανώλη!! Επηρεασμένος από το "τι κι αν εισαι απ τη Λιβυη εργατακι φτωχικό"

Να σαι πάντα γερός!!!!!!!!!


Ζούσες στην Ινδία μέσα.....
κι είχες για θεό τον Κρίσνα.....
ήρθες στου the greek τη χώρα...
και το γύρισες στη μπίζνα.........

Άνοιξες και δυό σοάρμα...
στην Αθήνα μέσα χάρμα......
Σόλωνος και Σίνα αλλάζει.....
καθενός Ινδού το κάρμα.......

Είχες κι ένα φίλο Πέρση......
που ζητούσε στην Αστάρτη ....
όξω από τη Χιό προπέρσυ.....
να μη σπάσει το κατάρτι.........

Δεν του δώσαν ευκαιρία.......
ο καθρέφτης του ΄πε "πάρτη"...
σε βαριά κακοκαιρία........
γλίτωσ΄ η δική του πάρτη.....

Είχε ξεκινήσει Μάρτη.......
για το πουθενά του χάρτη....
γεια σου Ιρανέ αντάρτη.........
που 'σαι αφιχθέντας άρτι!......

Είστε δυό παρέα τώρα........
στην καινούργια σας τη χώρα....
απ΄ τα μέρη σας κινήσαν............
κάτι μάγοι με τα δώρα.................

Δάκρυσες για τους χαμένους......
στην ψυχή σου πάντα μπόρα......
βάλε τουμπεκί στη σίσα............... (σίσα=(ν)αργιλές)
πάρε φόρα και προχώρα............

Ω, ναι..εκεινη!! είπε...

Παρούσα!

SilentSoul είπε...

Καλως ορισατε πισω.
Ελπιζω να γραφετε συχνοτερα και να μοιραζεστε μαζι μας τις σκεψεις σας και στις στιγμες σας.

φιλια απο τα χανια :)

Ανώνυμος είπε...

Ήταν 8:30 το πρωί όταν πρωτοκοίταξα τον ουρανό σήμερα. Είχε ένα όμορφο γαλάζιο χρώμα εκτός από 2 γραμμές chemtrails που ήδη έφτασαν να απλωθούν. Άλλη μία μέρα ψεκασμών σκέφτηκα. Αποφάσισα να πάω στο ψηλότερο σημείο της Αθήνας, στο Λυκαβητό για να παρατηρήσω καλύτερα το φαινόμενο. Αν και παρακολουθώ το φαινόμενο εδώ και καιρό σήμερα προβληματίστηκα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί είχα πλήρη οπτική επαφή με τους αεροψεκασμούς σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δυστυχώς έχασα το μέτρημα από τα αεροπλάνα που ψεκάζαν. Ταυτόχρονοι ψεκασμοί από πολλά αεροπλάνα στην ενάμιση ώρα που βρισκόμουν στον Λυκαβητό.

Σας συμβουλεύω, την επόμενη φορά που θα πραγματοποιούνται ψεκασμοί, να ανεβείτε και εσείς εκεί πάνω και είμαι σίγουρος ότι θα συγκλονιστείτε.

Όσοι δεν πιστεύουν στα chemtrails θα τους κάνει να αναρωτηθούν τι πραγματικά συμβαίνει στους ουρανούς μας.

Πάρακατω θα μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας .

1. Πώς εξηγείται αυτή η έντονη αεροπορική δραστηριότητα πάνω από την Αθήνα, τη στιγμή που απαγορεύονται οι πτήσεις πάνω από τις πόλεις ;
Από τις 10:30 μέχρι τις 12:00 θα περάσαν περίπου 20-30 αεροπλάνα ( καλύτερα πτήσεις γιατί ενδεχομένως κάποια να ήταν τα ίδια). Που πηγαινοέρχονται αυτά τα αεροπλάνα ;

2. Τι ήταν αυτές οι γραμμές που άφηναν πίσω τους ;
Αν δεκτούμε την επίσημη εξήγηση ότι είναι καυσαερία που υγροποιούνται κατά την εξάτμιση τους, να σας υπευνθυμίσω ότι αυτά περιέχουν JP 8 και EDB, ουσίες τοξικές και καρκινογόνες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε για αυτό ;

3. Έχουν σοβαρούς λόγους και για αυτό μας κρύβουν την αλήθεια. Αναζητήστε την μαζί μας. Πιέστε τους βουλευτές που ψηφίσατε να σας ενημερώσουν. Πιέστε όλους τους επίσημους φορείς και τις μεγάλες οικολογικές οργανώσεις που αποσιωπούν για το θέμα αυτό ( ψεκασμοί ή καυσαέρια, εμείς τα αναπνέουμε )


Μην τους αφήνετε να μας κλέβουν χρόνια από την ζωή μας.
Μην τους αφήνετε να μας διαγράφουν τις αναμνήσεις μας (αλουμίνιο - Αλχτσαιμερ)
Ας γίνουμε επιτέλους ανθρώποι (αν-θρωπος = αυτός που βλέπει ψηλά )


Ως επίλογο θα ήθελα να απαντήσω σε αυτούς που πραγματοποιούν και αποσιωπούν τους αεροψεκασμούς. Οι ''κύριοι'' αυτοί χαρακτηρίζουν εμάς που παρακολουθούμε και πιστεύουμε στα chemtrails ως τρελούς, παρανοϊκούς και ότι έχουμε πρόβλημα με την λογική μας

Αν εμείς είμαστε τρελοί γιατί παρακολουθούμε και πιστεύουμε στους ψεκασμούς, εσείς τι είσαστε που τους πραγματοποιείτε ; Αντι-ανθρώποι, τέρατα ή δολοφόνοι

ANASTASIA είπε...

OXI AΛΛΑ ΖΩΝΙΑΝΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ-ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ,TO SITE Ή ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
http://skai-anemologio.pblogs.gr/2007/11/ekstrateia-kata-twn-oplwn-oxi-alla-zwniana.html

Μαύρος Γάτος είπε...

Κι όμως, Μανώλη, ξαναβγήκε πανηγυρικά ο Γιωργάκης!

Δεν είμαστε λαός, πάει τέλειωσε

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές Giorgakis παρά Βελζεβούλ. Ούτε για κλητήρας δεν κάνει, μόνο για Bungee-Jumping..

Μανώλη γράψε κάνα στιχάκι σχετικά με την κατάσταση στα Ζωνιανά τύπου "βαπόρι απ' την Περσία.." και δώστο στο Βαγιόπουλο να το μελοποιήσει..

ή τσουζαμεν

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ είπε...

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG TOY AΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ http://apasxolisi.wordpress.com Με τον πιο ωμό , κανιβαλικό παράνομο καταχρηστικό ΤΡΟΠΟ καταστρατηγώντας τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΝΥΧΤΑ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ -ΝΑ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ» ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ -ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. -ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ … ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ … -ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…συνεχίζω των αγώνα δικαστικά – ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΕ προσφυγή στο εφετείο … ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ «ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ» --- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ …ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ --- Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ---- ΕΛΕΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ … ΚΑΝΟΝΩΝ …ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ … ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !

solomantzaros είπε...

Χαίρομαι που ανακάλυψα το blog σου.
Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο περι υπαρξης φορητού υπολογιστή.
Πόσο θα θέλα - ΜΕ - να έβαζες στίχους σου στο blog !!!!!!!

Όταν θα ξαναπάς στου Ρουσσέτου στείλε μου μύνημα στο e-mail μου
να ρθω να παμε μια βόλτα ως το ''Καρφί''